Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van TofSpul

TofSpul staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 69538913

Wanneer het leveringen of diensten betreffen die niet via de webwinkel of de Facebookpagina van TofSpul plaatsvinden dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met TofSpul als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Onze voorwaarden zijn opgemaakt in Augustus 2017 te Zoetermeer en voor ieder beschikbaar. Inzien van de voorwaarden is mogelijk via de website www.tofspul.nl  U kunt de voorwaarden ook via de volgende link downloaden.

https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/tofspul/files/nl_nl_3_algemene%20voorwaarden%20TofSpul%20pdf.pdf?t=1540992337

De laatste wijziging in de algemene voorwaarden is gedaan op 31-10-2018

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en gaat u met ons een koop/leveringsovereenkomst aan.

1.0 Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website of de Facebook pagina van TofSpul die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per E-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het openstaande bedrag inclusief verzendkosten, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn kunt u ons hierover per E-mail berichten. Wanneer wij binnen 12 uur geen reactie van u hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat de gegevens juist zijn. Wij maken gebruik van een voorraad systeem echter kan het altijd voorkomen dat een artikel onverhoopt toch is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. Wanneer hier sprake van is zal TofSpul ten alle tijden zo snel mogelijk contact met u opnemen.


2.0       betalen

Wanneer u de bestelling in onze webshop heeft geplaatst dient u het totaalbedrag inclusief de verzendkosten ( indien van toepassing) aan TofSpul te voldoen. Onze voorkeur heeft een online betaling middels ons online betaalsysteem IDEAL. De betaling verloopt via een veilige verbinding en zal direct voor ons zichtbaar zijn. Na betaling ontvangt u van ons direct een bevestiging dat TofSpul uw betaling heeft ontvangen.

Wanneer u geen mogelijkheid heeft om de betaling via IDEAL te voldoen heeft u de mogelijkheid het totale bedrag inclusief verzendkosten ( indien van toepassing) te voldoen middels een overboeking. Wanneer TofSpul de betaling ontvangen heeft zal er een betaalbevestiging aan u verzonden worden per mail. Onze betaalgegevens zijn: NL16INGB0007967118 ten name van TofSpul Zoetermeer.

Wanneer u ervoor kiest om het totale bedrag te voldoen middels een eigen overboeking dan brengt dit automatisch een langere levertijd met zich mee. Uiteraard streven wij ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wanneer TofSpul uw betaling niet binnen 5 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, gaan wij ervan uit dat u afziet van de koop en zal uw bestelling geannuleerd worden.

3.0     Levering

Voor iedere bestelling die geplaatst wordt bij TofSpul geldt dat de levering plaats zal vinden na ontvangst van de volledige betaling. Wij leveren aan Nederland en Belgie, eventuele andere landen zijn bespreekbaar. De extra kosten van de levering naar een ander land dan Nederland en of Belgie zijn voor de klant zelf. Houd rekening met een langere levertijd naar het buitenland. Voor alle voorradige artikelen streven wij ernaar deze binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis af te leveren, m.u.v. Pre-orders, gepersonaliseerde artikelen en artikelen die niet voorradig zijn.


3.1 De levering van de bestelde artikelen zal verlopen via de vervoerders PostNL en/of DHL. Wanneer TofSpul uw bestelde artikelen verzend ontvangt u van ons een verzendbevestiging per E-mail. Omdat wij de levering hebben uitbesteed kunnen aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen geen rechten worden ontleend. De genoemde leveringstermijnen kunnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid t.a.v TofSpul. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen die ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van zowel PostNL als DHL. Alle artikelen die wij verzenden worden goed verpakt en gecontroleerd voor verzending.


 

 1. 2 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
   

3.3 Aan de leveringsplicht van TofSpul zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra TofSpul geleverde zaken aan de de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.


 

3.4 De verzendkosten voor een bestelling via TofSpul zijn standaard €3.95 per bestelling. Bij besteding van minimaal €40 in 1 bestelling zijn de verzendkosten gratis.

Voor verzending naar Belgie zijn de verzendkosten €7.95 en vanaf 100 euro gratis.


3.5 In het kader van de wet verkoop op afstand moeten wij uw bestelde artikelen uiterlijk binnen 30 na ontvangst van uw betaling bij u afleveren. Mocht TofSpul hieraan niet kunnen voldoen dan zal de koopovereenkomst komen te vervallen en zullen wij uw betaling uiterlijk binnen 7 dagen terugstorten op het bij ons bekende rekening nummer.

4.0  Retourneren of Herroeping

4.1 U heeft het recht om de door TofSpul geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden.

4.2 Het retourrecht is alleen van toepassing wanneer de artikelen ongebruikt, of ongedragen zijn. Het eventuele prijskaartje moet eraan verbonden zijn en de artikelen dienen in originele verpakking retour gezonden te worden aan TofSpul. Ondergoed en sieraden mogen niet geretourneerd worden. 

4.3 Om uw retour goed te laten verlopen vragen wij u een kopie van uw factuur toe te voegen. Tevens dient u uw retour ten alle tijden aan te melden via Info@tofspul.nl. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier welke u op de website www.tofspul.nl kunt downloaden.

4.4 De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

TofSpul zal er zorg voor dragen dat indien er is voldaan aan de voorwaarden die TofSpul stelt aan het retourneren het bestelbedrag minus eventuele kosten die ontstaan zijn door schade aan het artikel of bijvoorbeeld te weinig gefrankeerde retourzending, aan u worden terugbetaald binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending. U mag er ook voor kiezen het artikel om te ruilen voor een ander artikel welke dezelfde waarde heeft als u bestelde artikel. De verzendkosten hiervoor komen voor uw rekening. 

4.5 TofSpul behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. TofSpul zal uw retour dan niet meer in behandeling nemen.


4.6  TofSpul neemt uw retour/omruil in behandeling zodra de geretourneerde artikelen zijn ontvangen bij TofSpul. TofSpul is niet verantwoordelijk voor het verlies of kwijtraken van uw retourzending. TofSpul adviseerd om een retour zending goed te verpakken en te versturen met een track and trace code. Bewaar deze code goed. 

Wanneer uw retour zending kwijt is geraakt, kunt u zelf contact opnemen met de vervoerder. 

5.0    Garantie

5.1 TofSpul staat ervoor in dat de artikelen en of de diensten voldaan aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

5.2  De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient de afnemer deze gebreken onmiddellijk per E-mail te melden aan TofSpul. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 30 dagen na levering worden gemeld aan TofSpul. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking inclusief een kopie van de factuur en in nieuwstaat verkerend. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.

Indien u aan de voorwaarden voor garantie voldoet zal TofSpul binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van uw retour overgaan tot terugbetalen van het totaalbedrag inclusief de verzendkosten. U mag er ook voor kiezen het artikel om te ruilen voor een ander artikel met de zelfde waarde.

6.0    Prijzen

6.1  De prijzen op de website van TofSpul en de Facebookpagina zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten.

 1. 2   Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is TofSpul bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst op de website van TofSpul. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.


  7.0 Actie's en aanbiedingen


  7.1 Wanneer TofSpul een actie houdt, een actiecode aanbied of een tijdelijke aanbieding heeft is het mogelijk dat wij afwijken van onze algemene voorwaarden. Hierover zullen wij ten alle tijden communiceren en zal dit vermeld worden bij de actie en of aanbieding.

  7.2 TofSpul heeft het recht om tussentijds een aanbieding of actie zonder opgaaf van reden te wijzigen

  7.3 Wanneer er een actie via de Facebook pagina van TofSpul beschikbaar is gesteld door ons, bepalen wij ten alle tijden de winnaar. 


  8.0 Aansprakelijkheid

TofSpul is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door TofSpul geleverde producten. TofSpul kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van TofSpul beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten. 

8.1 De webshop en afbeeldingen

TofSpul werkt met veel zorgvuldigheid aan de webshop. TofSpul zal ten alle tijden een volledige product omschrijving toevoegen aan het artikel. Het is mogelijk dat een artikel betreft kleur bijvoorbeeld afwijkt op de afbeelding in de webshop. TofSpul zal hier altijd over communiceren, en daarom draagt TofSpul verder dan ook geen aansprakelijkheid voor het feit dat artikelen kunnen afwijken van de afbeeldingen in de webshop.

 1. 0 Persoonsgegevens

  Wanneer u een bestelling plaatst bij TofSpul, vragen wij u om enkele persoonsgegevens. TofSpul gebruikt deze gegevens enkel voor ons eigen klantenbestand en administratie. Uw gegevens worden opgeslagen op een beveiligde website met een veilige verbinding.

  TofSpul houdt zich aan de wet persoonsregistratie en zal uw gegevens nooit aan derde verstrekken. Voor meer informatie kunt u altijd onze privacy policy nalezen.

  TofSpul heeft de privacy policy per 25-05-2018 aangepast naar de richtlijnen die gesteld zijn onder de AVG wet.
  Hiermee zijn wij transparant wat er met uw gegevens gebeurd en heeft u altijd de mogelijkheid om uw gegevens in te zien of te verwijderen. Deze aanpassingen kunt u terugvinden in onze privacy policy.

  Wanneer u geen klant meer wenst te zijn van TofSpul volstaat het om een E-mail te versturen naar info@tofspul.nl. TofSpul zal uw gegevens dan zo snel mogelijk verwijderen uit het klantenbestand.


 

 1. Vragen, opmerkingen en klachten

  Wanneer u een vraag of opmerking heeft hoort TofSpul dit graag van u. TofSpul is te bereiken per mail info@tofspul.nl of via het contact formulier op de website. TofSpul zal proberen uw bericht binnen 48 uur te behandelen, uiterlijk 5 dagen later.

Als u een klacht over ons of over de artikelen heeft verneemt TofSpul dit ook graag van u. TofSpul kan dan voor u naar een oplossing kijken en onze dienstverlening waar mogelijk verbeteren. U kunt een E-mail sturen naar info@tofspul.nl of contact opnemen via het contact formulier op de website. Geef bij het onderwerp duidelijk aan dat het een klacht betreft, TofSpul zal binnen uiterlijk 48 uur contact met u opnemen.

Contact gegevens TofSpul


 

Eigenaren : Nicole Dijkhuizen en Angela Van Est
Adres: 2721CM Zoetermeer
E-mail: Info@tofspul.nl
Web: www.tofspul.nl
KVK: 69538913
BTW NL857910425B01
Rekeningnummer: NL16INGB0007967118  ten name van TofSpul

 

Gastenboek

 • 09-09-2018 - 2 setjes besteld en ik vind ze helemaal geweldig.
  Ga...  lees meer
 • 07-09-2018 - Super snel bezorgd na bestelling, goede kwaliteit en pasvorm. Ik...  lees meer
 • 06-04-2018 - Pakketje snel ontvangen en superblij met de kwaliteit van de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2019 Tofspul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.